Google випустила конкурента Siri

Google випустила нову версію голосового пошуку для мобільних пристроїв, працюючих на операційній системі iOS. Як мовиться у блозі компанії, конкурент Siri тепер швидше і точніше розпізнає фрази, а також краще розуміє контекст, в якому був вимовлений запит.

Видання Ars Technica, яке протестувало нову програму, не помітило великої різниці між вбудованим в iOS голосовим помічником Siri і Google Search : вони обоє однаково добре розпізнають слова і пропонують схожу видачу. Хороші відгуки Google Search отримала і від блогу The Verge.

Проте в деяких випадках додаток Apple може виявитися корисніше. Наприклад, Siri має доступ до самого iOS- пристрою і, на відміну від сторонніх програм, відправляти СМС, створювати нагадування або зустрічі. Ці ж функції має персональний помічник Google Now на Android- смартфонах.

Google Search оптимізована для усієї лінійки i- пристроїв : смартфонів iPhone(у тому рахуючи для більшого екрану у останньої моделі), планшетів iPad і плеєрів iPod touch. Для установки програми потрібно iOS версії 4.3 і вище. Є підтримка більше 40 мов, у тому числі росіянина. Викачати додаток можна через iTunes.

Comments are closed.