Секретний смартфон

Китайський бренд OPPO вийде на російський ринок з новим смартфоном А7, дізнався Hi-Tech Mail.ru. Виробник нічого не розповідає про новинку і тримає її в секреті, але нам вдалося добути деякі подробиці.

Скоро почне продаватися

Як повідомило джерело серед російських рітейлерів електроніки, у OPPO, який в Китаї стабільно входить в Топ-5 з продажу смартфонів, на передноворічний період великі плани. Бренд уже домовився з чотирма мережами — «Евросеть», «Зв’язковий», Мегафон »і« М. Відео »- про старт продажів нового смартфона A7.
Продажі почнуться в кінці листопада, а сам смартфон компанія презентує трохи раніше — в середині листопада.
У «зв’язковим» тим часом стверджують, що мережа все ще веде переговори з OPPO. Це ж говорять і в «Евросети». За словами Олексія Широкова, директора із закупівель «Евросети», у виробника в Росії досить хороші перспективи, так як він вже впевнено зарекомендував себе на рідному ринку.

Скільки буде коштувати

OPPO A7 в Росії буде коштувати близько 25 000 рублів, розповідають в одну зі стільникових мереж. В іншій же вказують на можливий ціновий діапазон від 20 000 до 30 000 рублів.

Чи варто говорити, що це немаленька ціна з урахуванням китайського походження смартфона і високу конкуренцію серед азіатських виробників. Розкручені на російському ринку Xiaomi і Meizu обійдуться на 10 000 рублів дешевше.
загадкова зовнішність
Інший великий ритейлер також підтвердив домовленості c OPPO про продажі і зазначив, що виробник має намір привезти в Росію цілу лінійку з трьох смартфонів.
«Це будуть безрамкові і сучасні пристрої», — каже співрозмовник.
Зовнішній вигляд пристрою і характеристики китайська компанія тримає в секреті. В інтернеті немає фотографій смартфона A7, немає і будь-яких публікацій про цю модель. У OPPO Mobile не відповіли на наше прохання показати гаджет і назвати параметри смартфона.

інші новинки

В цьому ж році OPPO збирається вивести на російський ринок і інші смартфони. З чуток, це буде фаблет F3 Plus, який «заточений» під красиві Селфі за рахунок подвійної фронтальної камери, і його менша за розміром версія F3. Також це може бути модель F5 зі співвідношенням сторін 18: 9 і вбудованим штучним інтелектом.

Comments are closed.