Як вибрати і де купит люстру

Що найчастіше представляється нам при слові «затишний будинок»? Улюблене старе крісло, затишно освітлене торшером, родина, що зібралася за обіднім столом під лампою з вінтажним круглим абажуром, тепле м’яке світло каганців… Якщо вдуматися, майже завжди в картинці буде присутнє світло, а точніше освітлення, адже саме воно допомагає створити в будинку правильну, домашню атмосферу. І головна «навантаження» у вирішенні цього питання лягає, передусім, на стельові світильники.

Як вибрати і де купит люстру

Де краще купити.

Сьогодні в магазинах представлено величезну кількість моделей люстр і світильників. Від такого розмаїття легко втратити голову і забути про всі вимоги до цього освітлювального приладу. Тому вибирати люстру слід, заздалегідь продумавши всі деталі покупки. Я раджу вам купити люстру в інтернет-магазині «SVETILNIKOF». Вибрати підходящу вам модель ви можете перейшовши за посиланням: https://svetilnikof.com.ua/liustry. Тут ви знайдете широкий асортимент люстр на будь-який смак і, що найголовніше, за дуже привабливою ціною!

Вибираємо тип

Всі прилади для освітлення діляться на кілька типів.

Люстра (світильник) – традиційний елемент інтер’єру, до якого всі звикли: кріплення до стелі, підвіс, блоки освітлення з однією або декількома лампами і розсіювачами. Така універсальна конструкція стане в нагоді для вітальні, спальні, кабінету, кухні та дитячої – все залежить від стилю, розмірів, кількості і потужності ламп.

Настінний світильник або світильник-бра потрібен для освітлення зони біля ліжка в спальні, також їх можна використовувати в якості нічника в дитячій кімнаті.

До таких рішень відноситься і торшер – невеликі світильники з окремою ніжкою на якій вони стоять на підлозі, їх не потрібно підвішувати на стіну.

Настінно-стельові світильники — компактні рішення, розраховані на одну лампу. У них простий дизайн, легка установка і монтаж — відмінне рішення для освітлення сходової клітини у багатоквартирному будинку, для загального коридору на підприємстві, ванної кімнати, та ін.

Вибираємо за призначенням

  • Кухня — місце, де збирається вся сім’я, п’ють чай і спілкуються – значить, хороше освітлення необхідне в центральній зоні над столом, але і загальну територію кухні також потрібно висвітлити. У люстри для кухні найчастіше великий абажур, веселе і яскраве забарвлення, кілька ламп — від 1 до 3.
  • Для ванної кімнати або освітлення на вулиці — на веранді, біля ганку будинку — краще використовувати вологозахищені світильники. Як правило, у таких моделей проста форма, невеликий розмір, одна лампа, стельова або настінна установка.
  • Світильники спрямованого світла підійдуть для висвітлення однієї певної зони. До таких пристроїв можна віднести спот-систему для підсвічування подіумів в магазинах, світильники для підсвічування картин та ін.
  • У цьому форматі працює і прожектор трековий. Він дає світло в одну певну точку, і його напрям можна змінювати. Такий світильник згодиться на концертах та виступах, під час показу нової колекції одягу для підсвічування моделей на подіумі, на різних презентаціях.

Comments are closed.