Електроінструмент для ремонту

Більшість ремонтів, як вдома, так і в офісі не обходяться без використання електроінструменту. Але справа в тому, що величезна кількість електроінструменту на ринку підроблене. Тому, щоб убезпечити свою покупку, в першу чергу, необхідно робити придбання лише в тих магазинах, які працюють не перший рік і отримали хорошу репутацію. Але якщо ремонт не серйозний і куплений інструмент після виконаних робіт не буде використовуватися, інструменти краще взяти в оренду. Це заощадить гроші і ви будете захищені від підробок, адже компанії займаються орендою інструмет і обладнання дорожать своєю репутацією. Якщо вас зацікавила оренда обладнання, детальну інформацію ви можете отримати тут.

Дуже важливо, щоб сам магазин був вузькоспеціалізованим, тобто пропонував продукцію, зокрема, електроінструменти, для будівельних і ремонтних робіт. Відразу слід додати, що можна натрапити на явні брендові підробки, а так само на ті оригінальні продукти, які не мають сертифікації для продажу на території нашої країни.

У першому випадку зрозуміло, що підроблений товар виготовляється кустарним способом і головне для фальсифікаторів — це створити такий зовнішній вигляд моделі, який буде близький до брендового. Практично завжди підроблену модель можна візуально відрізнити від оригінальної. Але, купуючи підроблений пристрою, покупець не тільки розчарується в його довговічності, але і може постраждати. Адже оригінальна техніка передбачає використання двигунів, яку мають подвійну ізоляцію.

Всі підроблені моделі оснащені лише одношарової ізоляцією, що збільшує ризик ураження при експлуатації електричним струмом. Зовсім інша ситуація з несанкціонованими пристроями. Їх якість висока, так як складання здійснюється безпосередньо на заводах при дотриманні всіх правил. І не дивлячись на це, не рекомендується купувати подібну продукцію, так як вона завозиться на територію країни без документів. А значить, покупець в процесі експлуатації буде позбавлений гарантійного обслуговування.

Можна і зіткнутися з інструментом для ремонту, який призначений для продажу в інших країнах (наприклад, США). Так, якщо в магазині придбана болгарка або дриль, то вона не зможе працювати, так як стандартна напруга в мережі США становить 110 вольт (в Росії 220 вольт). Тому на вигляд, вигідна покупка може мати небажані наслідки. А, принісши згорілий електроінструмент в сервісний центр, покупець виявить, що в його випадку (недотримання умов експлуатації) виробник не несе ніякої відповідальності.

Comments are closed.