Зустрічайте миттєві кредити від компанії «Moneyveo»

Сервіс миттєвих кредитів «Moneyveo», вже кілька років працює на українському ринку і заслужив високу довіру. Подивитися більш детальну інформацію можна за посиланням: moneyveo.ua.

«Moneyveo» - дуже швидка фінансова допомога!

Що потрібно знати

Заповнення заявки на видачу кредиту виконується на головній сторінці онлайн сервісу. Верифікація карти відбувається для того, щоб виключити можливість шахрайських дій з вашою карткою. При запиті система заблокує певну суму, зазвичай це до 1 гривня (потрібно в формі для заповнення заявки написати яку суму у вас заблокували). Незалежно від того буде виданий кредит чи ні, заблокована сума повернеться на карту протягом години.

Чекаємо відповідь

Після всіх перерахованих вище дій, залишається чекати відповідь про позитивний або негативне вирішення. Безпосередню суму, яку на яку можна розраховувати в перший раз визначає компанія, але вона не може перевищувати 5000 гривень терміном на 30 днів при першому зверненні. Після погашення першого позики, є ймовірність при повторному зверненні розраховувати на більший кредит до 15000 гривень.

Швидкість надходження грошей на карту позичальника.

Якщо прийнято позитивне рішення, то кошти надходять на особисту банківську карту клієнта. Тут є нюанси, наприклад, на карти Приват банка зарахування проходить миттєво, на картки інших банків протягом 3-х робочих днів.

Кредит онлайн

Способи погашення кредиту:

  • Оплата карткою (проводиться в особистому кабінеті системи «Moneyveo» за допомогою розділу «Оплатити кредит»)
  • Оплата через термінали («Банк 24 Національний кредит», » EasyPay «, «iBox»)
  • Оплата банківським переказом (в банку вказати реквізити для оплати, можна взяти на сайті «Moneyveo»)

Вимоги до позичальників

Стати клієнтами «Moneyveo» можуть всі громадяни України віком від 18 до 65 років. Щоб отримати кредит, необхідно мати:

  • Номер мобільного телефону.
  • Паспорт та ідентифікаційний код.
  • Чинну банківську карту на ім’я позичальника.
  • Гарну кредитну історію.
  • У деяких випадках адміністратори сервісу можуть зажадати скан-копії документів або фотографію клієнта з картою в руці.

Comments are closed.