«Пузир тиші» врятує від стороннього шуму

Компанія Celestial Tribe представила пристрій Muzo, яке дозволяє обмежити користувача від сторонніх шумів і зберегти приватність розмови, створюючи «міхур тиші», повідомляє The Next Web.

Muzo вдає із себе невелику колонку, що приховує звуки оточення від користувача. Для цього необхідно прикріпити гаджет до плоскої поверхні, яка буде використовуватися як резонатор. Таким чином відтворюються звуки, що блокують небажаний сторонній шум або голосу співрозмовників. Також Muzo може поглинати вібрації, наприклад, якщо поруч з будинком йде будівництво.

Пузир тиші
Є три режими роботи пристрою. Перший прибирає всі сторонні звуки і вібрації. У другому включається шумозаглушення і відтворюються спеціальні звуки, що сприяють міцному сну. Третій використовується для створення віртуального «міхура тиші», щоб захистити співрозмовників від підслуховування.
вартість
Компанія Celestial Tribe провела успішну краудфандінговую компанію на майданчиках Kickstarter і IndieGoGo. Уже можна оформити попереднє замовлення на Muzo за 159 доларів — близько 11 тисяч рублів за курсом. Перші поставки заплановані на квітень 2017 року.

Comments are closed.