Як накрутити лайки facebook

Як накрутити лайки Facebook?

Насамперед, давайте визначимося, а чи варто взагалі вдаватися до, м’яко кажучи, не надто білих методів просування своїх сторінок Фейсбук. Йдеться про накрутку лайків БС (бізнес сторінки).
Секрет — довіртеся спеціалістам: лайки facebook !

Ніхто не сперечається, наповнення сторінки якісним контентом — це необхідна умова для існування спільноти в соцмережі. По можливості унікальні, і обов’язково корисні і цікаві пости для вашої цільової аудиторії повинні бути, бути постійно і регулярно. Залежно від кількості передплатників — від 2 до 15 постів щодня.

Як накрутити лайки facebook

Однак часто буває, що друзі, замучені всілякими (чужими, звичайно) запрошеннями, ніяк не реагують на вашу нову БС. Ви опиняєтеся просто в розгубленості — і друзів багато, а на сторінці ФБ менше сотні відміток «подобається». І навіть особисті запрошення в повідомленнях не дуже допомагають, хоча і займають неймовірно багато часу.

Звичайно, можна дати рекламу. І, врешті-решт, ви наважуєтеся виділити на це гроші. Це не накрутка, це самий що ні на є білий метод просування, але … Але виявляється, що і час потрібно виділити чимало, тому що пробратися крізь заборони (часом досить дурні) для рекламних оголошень буває непросто. До того ж, виходить дорогувато, хоча і аудиторія все-таки цільова, тут не посперечаєшся.

А хочеться все і відразу (накрутити хочеться). І щоб пости розміщувати було для кого, і щоб люди відгукувалися, і щоб ваші особисті запрошення більше не залишалися без відповіді.

Тому іноді корисно трохи підштовхнути процес і накрутити першу тисячу шанувальників. Тоді і на запрошення реагують більш чуйне, і рух є, і спільнота починає потихеньку розкручувати саме себе.

Отже, ось важливі правила накрутки лайків Фейсбуку.

1) не введено на пропозиції «живі люди, швидко і дешево». Ці люди як прийдуть, так і підуть через пару днів, а вам розкажуть, що це група або сторінка у вас нецікава. До того ж це зовсім мертва аудиторія.

2) Зовсім відразу — не вийде, накручуйте поступово. Тоді це виглядає природно і вашу сторінку ніхто не забанити.

3) Використовуйте сервіси взаємних дій, і ви будете впевнені, що до вас приходять живі учасники.

4) Не забувайте про перепис — саме вони здатні залучити, вже додатково до накрутці, ту саму рідну цільову аудиторію.

Ось сервіси, якими є сенс користуватися для накрутки подобається Fecebook:

Addmefast — тут ви можете накрутити лайки БС, лайки постів, перепис, передплатників Фейсбук. Крім того, є накрутка передплатників груп та паблік вКонтакте, твіттер, Ютуб, Інстаграм і навіть відвідувачів сайту. Сервіс, хоч і англомовний, але у нього є переклад і зручний вибір по країнам. Кожен день ви можете безкоштовно отримати 150 поінтів — це приблизно до 30 дій. Решта — купіть або проявляйте взаємність вступайте-лайкать у відповідь.

Forumok — тут можна як заробляти на своїх акаунтах в соціальних мережах, так і просувати практично що завгодно. Для покупки лайків на Фейсбук досить велика аудиторія з хорошими фільтрами. За лайки, перепис, коментарі ви платите (набагато менше, ніж в рекламі, до речі). Але ці ж гроші можна тут же і отримати за відповідні дії на сторінках інших замовників.

Comments are closed.