Xiaomi презентувала нові телевізори, акустику і мікрофон для караоке

Компанія Xiaomi представила не тільки смартфони Mi5s і Mi5s Plus , але і нове покоління телевізорів — Mi TV 3S. Крім того, китайський гігант презентував акустичну систему, бездротової мікрофон для караоке і систему штучного інтелекту для перегляду ТБ.

Xiaomi Mi TV 3S
65-дюймовий телевізор отримав екран виробництва Samsung і корпус з шліфованого алюмінію, який в самому тонкому місці має товщину 9,9 мм, в самому товстому — 37,6 мм. Рамка оброблена алмазним інструментом і анодирувана для додання золотого кольору.
У телевізорі реалізовані технології штучного інтелекту — система Patchwall puzzle. Підтримується також декодування звуку форматів Dolby і DTS, телевізор поставляється з окремою (невбудованої в корпус) акустичною системою Home Theater.
Характеристики:
Екран: 65 дюймів, 4К, 60fps, Samsung
Чіпсет: AmlogicT966 64bit з підтримкою HDR і OpenGL3.1, графіка Mali830
ОЗУ: 2 ГБ
Комунікації: Wi-Fi — 802.11ac, Bluetooth 4.0
Корпус: алюміній
Товщина: 9,9 — 37,6 мм
Частотний діапазон акустики: 30 Гц — 22 кГц

Акустична система Home Theater підключається по Wi-Fi і працює на частоті 5 ГГц (сам Mi TV 3S підтримує два Wi-Fi-діапазону). Вона включає горизонтальний саундбар, дві окремо стоячі задні колонки з 2,25-дюймовими динаміками і сабвуфер.
Ціна телевізора в Китаї — 4999 юанів (47,8 тис. Рублів за курсом).
Mi TV 3S 55
Виробник також представив 55-дюймову версію телевізора. Mi TV 3S 55 укомплектований екраном LG — також з підтримкою 4К-дозволу і HDR. Його характеристики:
Екран: 5 дюймів, 4К, HDR, IPS
Чіпсет: 4 ядра, 64 біт
Корпус: алюміній
Товщина: від 9,9 мм
Штучний інтелект Patchwall puzzle: є

Mi Brain — штучний інтелект для ТВ
Виробник представив розробку на основі технологій глибокого машинного навчання і нейромереж. Mi Brain володіє машинним зором і розпізнаванням мови, служить для забезпечення максимально комфортного перегляду ТБ.
Mi Brain вивчає звички і уподобання власників, може підбирати відповідний розважальний контент. Він самовдосконалюється в процесі роботи, так що з часом вгадує бажання користувачів все точніше.

Мікрофон для караоке
Бездротова модель Lei Shi KTV — доповнення до телевізора або іншого пристрою. Мікрофон має високу чутливість і має вбудовану систему придушення шумів і перешкод. Обробка звуку здійснюється аудіопроцесором від Cirrus Logic. Варто бездротової мікрофон для караоке 599 юанів (5 728 рублів).

Comments are closed.