Caviar випустила iPhone 7 до 64-річчя Путіна

Італійська компанія Caviar представила новий люксовий смартфон, присвячений Володимиру Путіну. До 64-річчя президента РФ виробник випустить 64 примірника iPhone 7 в корпусах «Дамаська Сталь» — це відсилання до російської операції по захисту Дамаска і іншим військовим діям в Сирії.

особливості смартфонів

День народження у президента РФ 7 жовтня, але Supremo Putin Damascus вже можна замовити. Колірних рішень два — однотонне титанове та біметалічне — елементи з білого золота на холодному сталевому фоні.
В оформленні смартфонів використаний характерний візерунок дамаської сталі. Крім того, на кришках зображені герб РФ, барельєф Путіна і табличка з цитатою: «Ми відповімо на всі виклики! Будемо працювати на благо Росії »з обігу до Федеральних Зборів — вказівка ​​на принципову готовність відстоювати інтереси і безпеку своєї країни.
 
Виробник, однак, присвятив смартфон не РФ, а досягненням в Сирії:
Головним боєм Володимира Путіна в 2016 році стала Сирія, там він давав відсіч світовому злу — тероризму, наполегливо борючись з відкритим забралом. І як недавно прокоментував ситуацію Дмитро Пєсков — захист Дамаска стала головним результатом військових дій в цьому регіоні.

Comments are closed.