«Чарівна паличка» Trickstick малює в повітрі кольорові зображення

На Kickstarter опублікували незвичайний проект — стартап Electricks розробив «чарівну паличку» Trickstick для світлодіодного малювання в повітрі. Вона здатна відтворювати будь-які кольорові зображення.

У пристрої встановлено в ряд світлодіоди і електронні схеми, які відповідають за відтворення фрагментів зображення. Щоб намалювати кольорове зображення в повітрі, потрібно завантажити фірмовий додаток для Android або iOS, а потім з його допомогою переслати по Bluetooth картинку на Trickstick.
Після цього досить включити «чарівну паличку» і помахати нею в повітрі. Результат — яскраве деталізоване зображення, яке вразить ваших друзів. Особливо ефектно це виглядає вночі. Ось як це виглядає:

Творці стверджують, що відстань між точками становить 1,5 мм, всього ж Trickstick одночасно відтворює 128 точок. Оновлення діодів виконується за 75 мікросекунд, синхронізація забезпечується вбудованим акселерометром. Контрастність пристрою — 4096: 1, і воно відтворює 24 біт кольору.
Перші інвестори могли придбати Trickstick за 99 доларів. Проект вже зібрав майже 43 тис. Доларів з необхідних 98 тис., А попереду ще 23 дня.

Comments are closed.