Представлені «розумні» годинники Cronovo, що знімають ЕКГ

Компанія Cronovo Inc. розробила «розумні» годинник зі спеціальними електродами для зняття електрокардіограми. Збір грошей на проект запущений на Kickstarter.

Представлені «розумні» годинники Cronovo, що знімають ЕКГ

Годинники Cronovo представлені в класичному дизайні з круглим AMOLED-дисплеєм-циферблатом (дозвіл 400х400 пікселів). Електроди на корпусі використовуються для графічного представлення роботи серця — електрокардіограми. Виробник заявляє 99,9-процентну точність вимірювання.

Зняття ЕКГ допоможе спортсменам, хворим і лікарям в віддалену роботу з пацієнтами. Але поки гаджет не зареєстрований як медичний прилад, його показання доречно застосовувати тільки для ознайомлення.
«Розумні» функції

В іншому це звичайні «розумні» годинник. Вони працюють на системі Gmate OS на базі Android. Пристрій захищений від вологи, вважає кількість пройдених кроків, витрачені калорії, відстежує сон, рівень кисню в організмі і частоту серцебиття. Заявлений час автономної роботи — 3 дні. Годинники Cronovo підтримують синхронізацію з пристроями на Android і iOS через Bluetooth 4.2.

Ціна

Годинники з силіконовим ремінцем доступні за попереднім замовленням за 84 євро — 5500 рублів за курсом, 104 євро (7 тисяч рублів) коштує модель з металевим браслетом. Перші поставки заплановані на листопад 2017 року.
Потрібна сума на виробництво Cronovo набрана задовго до закінчення кампанії. Збір коштів триватиме ще 54 дня.

Comments are closed.