Що таке «євровікна»?

Вікна з пластика спочатку почали виробляти європейці. Довгі роки виробники прагнули поліпшити їх якість і відмовостійкість за допомогою нових експериментальних технологій і несуттєвого удосконалення матеріалів. Замовити можна за посиланням: металлопластиковые окна в киеве. Сучасні вікна, відповідні підвищеному рівню європейських стандартів, тому і відомі вони у нас як євровікна.

Що таке

Нові вікна, та ще й з хорошого профілю неодмінно піднімуть рівень Вашого буденного життя!

Щоб регіональні партнери могли виготовити такі вікна, сучасні компанії вироблють профіль найвищого класу А. Від профілю класу В він відрізняється поліпшеними технічними показниками з енергозбереження та деформаційної стійкості. Профілюкласу А не страшні капризи природи і пряме сонячне світло. Неодмінною умовою, якому відповідають всі наші всі сучасні компанії, є проходження виробничого навчання по роботі саме профілями класу А. На семінарах ми говоримо про тонкощі виробництва вікон та відмінності сучасного монтажу.

Сучасні компанії прагнуть відповідати найвибагливішим потребам покупців, тому виробляє профіль класу А не тільки найбільш часто застосовуваного білого кольору. Лінійка дозволяє зробити вибір колірного рішення і фактури профілю під свій інтер’єр. Геометрія вікна також може вибиратися, виходячи з вимог споживача. Монтажна ширина варіюється до 90 мм, а число камер від 3 до 7. Співробітники компаній, які набувають профіль класу А, є професіоналами. Вони можуть точно і компетентно відповісти на найбільш важливі питання споживача і запропонувати відповідний варіант зовнішнього або внутрішнього скління.

Comments are closed.