Відома актриса зняла фільм за допомогою нейромереж


Крістен Стюарт, відома за роллю Белли у фільмі «Сутінки», написала наукову доповідь спільно з дослідником і розробником з Adobe Бхаутіком Джоші і продюсером Starlight Studios Девідом Шапіро. Робота присвячена використанню нейромереж у фільмі Come Swim, в якому Стюарт виступала в ролі сценариста та продюсера, повідомляє Quartz.

Доповідь має назву «Втілення імпресіонізму в життя за допомогою нейронної передачі стилю в фільмі Come Swim». Він розміщений в базі наукових робіт ArXiv Корнельського університету, який входить в престижну «Лігу плюща».
Для короткометражного фільму Come Swim Стюарт написала кілька картин в дусі імпресіонізму, але досить своєрідного. Технології штучного інтелекту використовували для обробки кадрів, щоб зробити їх схожими на ці картини.

У доповіді говориться, що Come Swim — це «імпресіоністичний портрет убитого горем людини під водою». Нейросетевая обробка повинна була підкреслити ключові сцени, передати емоції героїв і думки людини відразу після пробудження.
Примітно, що в роботі Стюарт і її колег використовувалася стаття, що описує механізм передачі зображення, який ліг в основу програми Vinci . Фільм Come Swim презентують на фестивалі «Санденс», який проходить 19-29 січня.

Comments are closed.