Apple попередила про вигорянні дисплея iPhone X

Apple попередила про можливість вигоряння дисплея iPhone X, передає Mashable.

Такий ефект виникає після того, як на екрані довгий час було відкрито висококонтрастне яскраве зображення. Вигорання дисплея, пише Mashable, стало «головним болем» для Google зі смартфонами Pixel 2 XL.

На сайті техпідтримки Apple викладена інструкція, як запобігти вигоряння дисплея Super Retina, який сама компанія називає «найкращим в галузі».

Продажі iPhone X почалися 3 листопада, передзамовлення — 27 жовтня, в російському App Store їх розібрали за три хвилини. У Москві чергу за пристроями в фізичні магазини почала шикуватися в ніч на 2 листопада, так, на Тверській вона налічувала 500 осіб. Вартість останнього смартфона Apple починається від 80 тисяч рублів .

Apple випустить два OLED-iPhone в наступному році

Згідно з інформацією від відомого інсайдера Мін-Чі Куо, в 2018 році Apple випустить одразу два OLED-iPhone.
iPhone X став для Apple першим смартфоном c OLED-екраном, але, відверто кажучи, не останнім. Куо стверджує, що один з нових iPhone прийде на заміну iPhone X, а інший, швидше за все, стане варіантом «плюс».

Багато хто чекав 6-дюймовий iPhone ще в цьому році, однак «головний» флагман Apple отримав майже безрамковий 5,8-дюймовий екран. Тепер, якщо вірити експерту, ми все ж побачимо 6-дюймовий iPhone Xl Plus в 2018 році.
Також повідомлялося, що всі iPhone 2018 року буде поставлятися з основною камерою з системою TrueDepth Camera. Однак Куо вважає, що в нових моделях 3D-камера буде використовувати тільки для Селфі. Також всі прийдешні моделі iPhone і iPad Pro в наступному році отримають функцію Face ID, а ось датчиків відбитків пальців в них не буде.

Передбачається , що більший iPhone Xl Plus буде оснащений 6,46-дюймовим екраном, також, ймовірно, пристрій буде, нарешті, підтримувати Apple Pencil. Також відомо, що iPhone 2018 може отримати модемні чіпи від Intel і MediaTek , а не від Qualcomm, як це було раніше.

Comments are closed.