«Firm» — один з найкращих барбешопів в Харкові

Фахівці по зачісках

Первісно, на зорі зародження перукарського мистецтва, послугами майстрів користувалися в основному чоловіки. Звідси і назва фахівців у цій сфері: цирульник. Зародившись на Сході, парикмахерство поступово перекочувала в Європу.

Крім жіночих салонів до яких ми звикли є і чоловічі зали, де не тільки стрижуть. Сучасні чоловічі салони нітрохи не поступаються за своїм рівнем жіночим. Хороший перукар сьогодні дуже затребуваний. До того ж з швидкою зміною модних тенденцій, представники сильної половини намагаються не відставати від своєї прекрасної половини.

Барбершопи

Прагнення чоловіків виглядати красиво дало поштовх до створення барбершопів. Можливо для когось це слово буде в новинку. Насправді барбершоп втілив в собі традиції стародавніх цирюлен з чоловічими клубами Британії і тими салонами, які ми пам’ятаємо з фільмів або з свого життя.

«Firm» — один з найкращих барбешопів в Харкові

Сюди ходять люди різних професій і з різних причин. Хтось навідується щоб підстригти бороду, хтось щоб бути завжди в чистому вигляді, а деякі можуть просто забігти заради цікавості або тому що перукарня була поруч.

Але все ж можна сказати точно одне: барбершопи на порядок вище простих перукарень, так і майстри тут звуться барберами. Відбір барберів досить суворий. Простих самоучок або після профтехучилища тут немає. Так що представники середнього класу вже змогли оцінити якість пропонованих тут послуг.

Призначення і послуги

Як вже було згадано барбершоп призначений для тих, хто хоче бути стильним. Крім того завсідники ходять сюди вже просто для того, щоб поспілкуватися один з одним або з майстром, поки той працює. Традиції чоловічих клубів дозволяють скористатися під час очікування або бесіди як охолоджувальними, так і міцними напоями. Намагаючись створити собі імідж всі заклади подібного роду надають напої безкоштовно.

Барбершоп — «Firm»

Харків — одне з тих міст, де барбершопи вже отримали свою постійну прописку. Зараз їх число досягло 13 і продовжує збільшуватися. Один з найкращих барбершопів — «Firm», більш детальну інформацію про нього Ви можете знайти за посиланням: https://barb.ua/kharkov/salon/firm. «Firm» – не просто модна перукарня: це справжній чоловічий клуб, де створюється яскравий імідж і гарний настрій. Якісна зачіска і спілкування в теплій дружній атмосфері вам гарантовані!

«Firm» підкорює своєю андерграундною атмосферою і стильним інтер’єром. Як і належить класичному барбершопу, тут звучить справжня чоловіча музика і пригощають смачними напоями. А ще тут Ви спробуєте знамените небезпечне гоління: ця процедура насправді гігієнічна і дуже ефективна.

Майстер підбере вам найбільш виграшну модель стрижки і розповість, як укладати її самостійно. Добрими помічниками в цій справі стануть професійні стайлінги виробництва США, які можна придбати в цьому ж барбершопі. Крім укладальних засобів в магазині «Firm» знайдуться якісні шампуні, засоби по догляду за шкірою та аксесуари для гоління: тут зекономлять ваш час на шопінг!

Хештеги: #барбершоп #стрижка #барбер

Comments are closed.