Apple планує випустити три смартфона в цьому році

Лінійка смартфонів Apple 2018 року складається за простою схемою. Буде основна модель — поліпшена версія iPhone X, старша модель X Plus і більш бюджетна модель. Крім чорного і білого кольору корпусу, може з’явитися і золотий.

iPhone X Plus отримає великий екран з діагоналлю 6,5 дюйма і дозволом 1 242 × 2688 пікселів. Йому дістануться всі сучасні «фішки» — дисплей з маленькими рамками і «козирком» зверху, сканування особи Face ID і подвійна камера. Як повідомляє Bloomberg , Apple розглядає можливість випустити версію iPhone X Plus з двома SIM-картами для деяких ринків.

Молодша модель в новій лінійці теж буде схожа на iPhone X і отримає Face ID. Для економії корпус зроблять з алюмінію, а не зі сталі, а замість OLED-дисплея буде LCD.

Всі нові смартфони Apple будуть працювати на процесорі Apple A12 і на системі iOS 12. У ній з’явиться більше можливостей для доповненої реальності, більш глибока інтеграція Siri, цифровий моніторинг стану здоров’я і можливість використовувати Animoji в відеодзвінках.

За оцінками аналітика Джин Мюнстера, розширена лінійка нових смартфонів допоможе розширити аудиторію. Особливо, за рахунок iPhone X Plus і ринку Азії, на якому люблять великі пристрої.

Comments are closed.