Подорож до Іспанії

О, Іспанія! Це келих сангрии в райському місці під звуки фламенко… Яскрава, цікава і неймовірно красива країна. Її барвиста природа і комфортабельні готелі тягнуть до океану або моря. А іспанська архітектура, яка гідна захоплення і інші визначні пам’ятки — в екскурсійні тури. При бажанні можна споглядати шедеври європейської культури, і одночасно насолоджуватися пляжним відпочинком. А по дорозі до Іспанії можна пограти на сайті strelyaj.ru.

Андалусія

Перше місце за кількістю усіляких пам’яток займає Барселона. Це сучасний, діловий і активний місто, який зберіг практично незайманим історичний центр.

Балеарські острови

У число найбільш цінних пам’яток входять шедеври іспанського архітектора Антоніо Гауді, який створив один з найбільш впізнаваних символів Іспанії — собор Святого Сімейства — саме чудове і велична споруда країни.

Ще один із шедеврів Гауді — Парк Гуель, що розташований в центрі Барселони. Майстер створював його за аналогією зі знаменитим лондонським Гайд-парком, однак він вийшов не строгим, а прекрасним і казковим.

Тут можна зупинитися довше. В музеї Пікассо зібрана найбільш повна колекція автора, яка крім картин включає так само гравюри і ескізи художника.

Відзначимо найбільший католицький паломницький центр — монастир Монтсеррат. В околицях якого каталонський ландшафт, завдяки безлічі скель, він має величний і неповторний вигляд.

Також в монастирі постійно живе близько ста ченців, а в храмі є хор хлопчиків, які співають на богослужіннях двічі в день. Чи не виїжджаючи за межі Барселони, можна піднятися на гору Тибидабо, де з насолодою спостерігати за містом з висоти.

На вершині знаходиться Храм Святого Серця, а на схилі гори знаходиться парк атракціонів.

У Мадриді (столиці) також достатньо Примітно. У центрі міста повно красивих бульварів і вулиць, а найвідомішою вулицею вважається Гран-Віа.

Варто подивитися фонтан на площі Сибелес, площа Пуерта дель Соль і Майор, собор Альмудена, Королівський Палац. На Майдані Незалежності знаходяться знамениті ворота Puerta de Alcalа, біля яких розташований головний вхід в парк Retiro.

У парку можна замовити пішохідну екскурсію з відвідуванням фабрики гобеленів. Відвідати потрібно ще Стародавній Єгипетський Храм Дебод, музей Прадо і музей Тіссена-Борнеміси.

Без вражень не залишить і головний парк Мадрида — парк Ретіро, який займає 12 гектарів.

Палац Алькасар в Севільї — це одне з тих будівель, що визначають обличчя країни: без перебільшення, воно входить до числа найвідоміших визначних пам’яток всієї країни.

Comments are closed.