Подорож до Болгарії

Однією з улюблених країн для туристів є Болгарія. Столиця цієї держави на даний момент місто Софія. Болгарія відома своїми незвичайними традиціями і різноманітною і привабливою історією.

На її території розташовуються руїни будівель, зведених ще під час Римської імперії. Також тут створюється відмінне вино, вирощують ароматні троянди і виготовляється тютюн. Це сонячне держава повне радості.

Зараз в Болгарії активно процвітає будівництво, а саме поліпшуються вже мають будови, зводиться багато нових, а також з’являються гірськолижні траси.

Мандрівникові, який розбирається в кулінарії, сподобається болгарська кухня. Вона досить різноманітна, а також є невелика схожість з іншими кухнями.

Вирушаючи відпочивати в Болгарію, туристи можуть позагоряти на березі чорного моря, так як у країни є до нього вихід. Крім чорноморських курортів відпочивальники можуть побувати на гірськолижних курортах. На них кожен може насолодитися прекрасним видом гір, які покриті снігом, а також хвойні ліси.

Болгарія це одна з найбільш гостинних країн, яка не тільки тепло ставляться до приїжджих, а й забезпечує їх високим сервісом, таким як табір Сердика в Болгарії.

Багато людей віддають свою перевагу відпочинку в Золотих Пісках. Причин такого вибору кілька — це найдрібніший пісок, приємний клімат і ціни доступні більшості. Це місце знаходиться на землі національного парку. Проживати туристи можуть в різних місцях, для цього там є санаторії, будинках відпочинку, готелі, водолікарні. Звичайно ж, є і місця для розваг і визначні пам’ятки для бажаючих перейнятися в історію країни і особливості культури.

Поруч з цим місцем знаходиться дорогий курорт Рів’єра, він підходить людям з великими можливостями в фінансовому плані. Там облаштований водний спорт для тих, хто любить їм займатися. Часто там проходять ділові зустрічі і конгреси.

Більш спокусливим курортом Болгарії є Созопль. На узбережжі країни він найстаріший. У ньому зведена статуя Аполона. Місто має маленьку площу, але в той же час він дуже цікавий і яскравий. Будинки в ньому старі в традиційному стилі, а всі вулиці вимощені каменем. У Созопле багато архітектурних місць, які заслуговують уваги будь-якої людини незалежно від того приїжджий він або корінний житель. Там знаходяться заповідники, музеї, різні заклади, щоб кожен міг вибрати те, що йому ближче.

Comments are closed.