Чохли для телефонів. Як вибрати і де купити.

Купуючи новий девайс – мобільний телефон або смартфон, айфон, кожен з нас бажає захистити його. Як правило, чим дорожче пристрій, тим більше нас спантеличує питання вибору захисту. Чому спантеличує? Та тому що асортимент чохлів просто величезний! Але визначивши для себе головні критерії вибору, з цим можна легко впоратися.

Чехлы для мобильных телефонов Google

Де купити

Я раджу вам звернути свою увагу на інтернет-магазин «CASE2CASE». Саме тут найкращий асортимент на найнижчі ціни. Переходьте за вищенаведеним посиланням і переконайтеся в цьому самі!

Типи захисту. Який вибрати.

Чохли для телефонів можуть бути двох типів: відкриті і закриті. Що треба, перш за все, врахувати при виборі чохла? Те, де і в чому Ви збираєтеся носити новенький гаджет. У тому випадку, якщо ви носите пристрій в кишені, краще купити чохол для телефону тонкий, виконаний з м’якого матеріалу. Якщо смартфону визначено місце в сумочці або барсетці, треба віддати перевагу щільному чохлу, як можна більш закритому. Адже в наших сумках може лежати, крім телефону, що завгодно. В тому числі і предмети, які можуть пошкодити гаджет.

Матеріал захисту

Матеріал для захисту улюбленого девайса — питання теж досить важливе. Вибираючи за цим критерієм, треба знову-таки, враховувати, де смартфон буде перебувати більшу частину часу, і який це час року. Так, так! Адже влітку іноді не так важливо, в якому чохлі телефон, а ось взимку це грає суттєву роль. Якщо Ви носите смартфон у внутрішній кишені під теплим одягом і приїжджаєте на роботу в теплий офіс, можна купити чохол для смартфона з силікону або шкірзамінника. Але якщо робота передбачає роботу на вулиці або у холодних приміщеннях і телефон буде перебувати при цьому в сумці, найкраще звернути увагу на чохли для мобільного телефону з натуральних матеріалів – м’яких тканин, натуральної шкіри. Такий матеріал не боїться морозів, не стає крихким на холоді і краще зберігає девайс від пошкоджень.

У будь-якому випадку при виборі чохла треба не полінуватися і заглянути всередину. Поверхня, що щільно прилягає до екрана смартфона, повинна бути м’якою, без будь-яких твердих частинок.

Розмір, ергономічність чохлів

З розмірами все просто. Смартфон, мобільний телефон повинен «сидіти» в будь-якому чохлі досить щільно, щоб довільно не випадати, але й так, щоб його можна було швидко дістати, не докладаючи багатьох зусиль. Якщо говорити про додаткові зручності, то можна зупинити вибір на такому відмінному варіанті, як чохол-книжка для телефону. Він ергономічний і багатофункціональний.

Дизайн і ціна

У цьому питанні, звичайно, кожен може орієнтуватися, перш за все, на особистий смак і фінансові можливості. Купуйте чохол, який надійно захистить пристрій і при цьому доповнить Ваш імідж.

Comments are closed.