Будинки і котеджі заводського виготовлення

Переважна кількість будинків заводського виробництва є компактними, в слідстві того, що типові рішення — це найчастіше невеликі за розміром будівельні об’єкти, а ось унікальні замовні проекти можуть зводитися площею від 500 кв.м і більше. Малі котеджі за індивідуальними проектами практично не створюються. Іншими словами, житло із застосуванням стандартизованих будівельних прийомів на сьогодні переважає переважно в класі «економ», і це практично 3/4 від усіх будинків такого типу.

На скільки може бути вигідно забудовникам використовувати котеджі, які виробляються на заводі?

З упевненістю можна сказати: будувати таким чином дійсно вигідно. Головною перевагою є економія на підготовчому етапі реалізації проекту, а покупець в результаті буде мати можливість вибрати проект з декількох різних варіантів (зазвичай з чотирьох-п’яти), а цього буває цілком достатньо для представників економ-класу.Саме тому виробництво і продаж будинків такого типу стає вельми і вельми популярною.

Для гідроізоляції фуедамента необхідно використовувати техноеласт. Придбати його можна в компанії «ПЕРШИЙ СТРОЙЦЕНТР САТУРН-Р».

Ведучи мову про розвиток ринку швидкосбірних будинків заводського виготовлення, варто відзначити, що більшість вітчизняних компаній, які займаються даною діяльністю, складаються в партнерських відносинах з іноземними компаніями і не можуть запропонувати свої унікальні розробки. Це обумовлює як наявність переваг, так і недоліків. Плюсом є той факт, що закордонні проекти на практиці є повністю пропрацювали і перевіреними часом, не мають негативних аспектів. Мінус криється в порівняльній дорожнечі швидкосбірних котеджів, якщо вважати за мірками споживачів середнього класу. Але якщо компанія володіє хорошими технічними можливостями, а також вміє вести самостійну цінову політику, варіант придбання швидкосбірних будинку ставати збалансованим і вигідним у всіх відносинах.

Comments are closed.