У Windows 8 залатають першу «діру»

Microsoft готує до випуску перше оновлення безпеки для операційної системи Windows 8, що поступила в продаж 26 жовтня. Патч для 32 — і 64-бітових версій «вісімки» вийде завтра, 13 листопада. Згідно з повідомленням на сайті компанії, до його складу увійдуть виправлення декількох критичних уязвимостей, що дозволяють зловмисникам дистанційного виконувати шкідливий код без яких-небудь дій з боку користувача.

Окрім цього, в пакет будуть включені «латочки» для Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 і Windows RT, а також декілька важливих оновлень для офісного пакету Office(як для платформи Mac, так і ПК) і Internet Explorer 9.

Установка патча почнеться автоматично. Якщо ця функція у вас вимкнена, оновлення можна виконати вручну, вибравши службу Windows Update в пусковому меню.

Про випуск першого патча для «вісімки» стало відомо через деякий час після того, як французька компанія VUPEN заявила, що їй вдалося створити експлойт для двох новітніх продуктів Microsoft — Windows 8 і браузеру Internet Explorer 10. Сам розробник ОС відмовився коментувати заяву VUPEN.

Comments are closed.