Facebook тестує звукові сповіщення

У невеликої частини користувачів соціальної мережі Facebook з’явився звуковий сигнал при отриманні нових повідомлень. Нововведення кілька днів тому помітив редактор блогу VentureBeat Шон Людвіг. За його словами, сигнал спрацьовує всякий раз, коли він отримує нові коментарі або Like до своїх публікацій, і це дратує.

Про те, що соцсеть тестує сповіщення звуком, виданню підтвердила менеджер з корпоративних комунікацій Facebook Мередіт Чин. Вона не уточнила, чи будуть сигнали доступні усім користувачам, і коли це станеться.

Тим, хто потрапив в «фокус-групу» Facebook і хоче відключити сигнал, треба зайти в меню «Налаштування аккаунта» — «Повідомлення» і зняти галку «Програвати звук при отриманні кожного нового повідомлення». Чи можна настроїти сповіщення тільки про конкретні події, Людвіг не уточнює.

Звукові сповіщення про різні події — при отриманні нового особистого повідомлення, заявки в друзі, коментаря і інших — також реалізовані в російській соцсети «ВКонтакте». Їх можна настроїти або відключити, зайшовши в «Мої Налаштування» — «Сповіщення».

Comments are closed.