Full HD- смартфон HTC дістався до Америки

Компанія HTC на прес-конференції в Нью-Йорку показала смартфон J Butterfly, адаптований для американського ринку. Новинку назвали Droid DNA. Її головна особливість — 5-дюймовий дисплей Full HD(1920х1080).

Число точок на дюйм у ЖК-екрану Droid DNA складає 440 одиниць. Це найвищий показник серед смартфонів. Для порівняння, панель iPhone 5 налічує 326 пікселів, Galaxy S III — 306, а Sony Xperia S — 342.

Журналісти блогу The Verge, що ознайомилися із смартфоном на презентації, відмічають, що дисплей новинки виділяється широкими кутами огляду і дуже яскравими кольорами. З іншого боку, масивний апарат незручно тримати однією рукою.

Усередині новинки HTC є процесор Snapdragon S4 з тактовою частотою 1,5 ГГц(такий же є в LG Optimus G і Nexus 4) і 2 ГБ оперативної пам’яті. У Droid DNA є дві камери: 2,1-мп передня і 8-мп задня.

Як і Nokia 920, пристрій підтримує технологію безпровідної зарядки. Як операційна система використовується Android 4.1(Jelly Bean) зі встановленою поверх інтерфейсною оболонкою Sense 4+.

Ексклюзивним продавцем Droid DNA в США стане оператор Verizon Wireless. Як мовиться на сайті компанії, передзамовлення на смартфон вже почалися. У роздрібні магазини Verizon він поступить 21 листопада. Вартість апарату без прив’язки до оператора складе близько 600 доларів, з дворічним контрактом — 200 доларів.

Comments are closed.