Французи розробили «кулінарний» планшетник

Французький виробник UNOWHY анонсував новий планшет під кодовою назвою QOOQ. 400-доларова «пігулка» призначена, щоб допомагати кулінарам. У пристрій вбудована велика кулінарна книга, а саме воно надійно захищене від «кухонних небезпек».

Гаджет має двоядерний процесор потужністю в один гігагерц і працює на власній операційній системі, побудованій на Linux. У планшет буде вбудована кулінарна книга на 1000 рецептів, отриманих від кращих кухарів Європи. Також є можливість підписатися на розсилку рецептів, це обійдеться просунутим кулінарам в 9,9 долара в місяць, або в 99 доларів в рік, відмічає Engadget.

За допомогою пристрою можна навчитися готувати по покрокових інструкціях, що містять текст і картинки, або по відеорецептах. За збереження «пігулки» можна не переживати: корпус QOOQ надійно захищений від можливих ушкоджень на кухні, він не пропускає рідину, а гумове покриття не дозволить гаджету зісковзнути із столу.

Поява такого нішевого пристрою свідчить про те, що ринок «пігулок» близький до насичення. Вирішувати, чи дійсно такий гаджет потрібний, належить користувачам. Очевидно, найближчими роками вузькоспеціалізованих планшетів стане набагато більше.

Comments are closed.