Google не покаже новий Nexus із-за урагану

Ураган «Сенди», який сьогодні увечері може обрушитися на східне узбережжя США, змусив Google відмінити заплановану на цей день прес-конференцію. Очікувалося, що на заході, який повинен був пройти в Нью-Йорку, компанія покаже нову версію операційної системи Android і декілька працюючих на ній пристроїв.

«В понеділок ми відміняємо наш уранішній захід в Нью-Йорку із-за урагану ‘Сенди’. Ми повідомимо вас про наші плани, як тільки про них стане відомо більше», — цитує Marketing Land лист, який Google розіслала журналістам. Нову дату прес-конференції компанія обіцяла уточнити пізніше.

Подія Google розглядалася як відповідь на презентацію Microsoft, присвячену конкуруючій операційній системі Windows Phone 8. Вона пройде цього ж дня, але в місті Сан-Франциско, яке знаходиться в протилежній частині США. Як очікувалося, Google повинна була показати 10-дюймовий планшетник Nexus, 32-гігабайтну версію «пігулки» Nexus 7, четвертий по рахунку Nexus- смартфон виробництва LG, а також версію 4.2 платформ Android.

Google — не єдина IT- компанія, що відмінила презентацію із-за побоювань з приводу урагану. Свою прес-конференцію, на якій повинно було бути оголошено про нову систему подарунків усередині соцсети, відклала і Facebook. Також із-за «Сенди» була перенесена велика конференція D : Dive Into Mobile, яку щорічно проводить видання AllThingsD.

За прогнозом метеорологів, ураган досягне східного узбережжя США до ранку понеділка за місцевим часом. Із-за стихії в Нью-Йорку було оголошено надзвичайний стан, а з штату евакуйовані декілька сотень тисяч жителів. Також скасовані тисячі авіарейсів і призупинений рух міського транспорту.

Comments are closed.