Проектор влаштує слайд-шоу з фотографій Instagram

На сайті Kickstarter почалася кампанія по збору грошей на крихітний проектор Projecteo. Цей пристрій, розміром не більше сірникової коробки, уміє проектувати на стіну фотографії з Instagram, роздруковані на 35-милиметровой плівці Kodak.

Щоб отримати слайди зі своїми знімками, треба відправити їх компанії. Фотографії будуть роздруковані на плівці, розрізали і поміщені в спеціальне коліщатко.

Projecteo використовує потужні світлодіоди, які працюють від змінних батарей. Пристрій здатний виводити зображення розміром до 75 сантиметрів. Правда, швидше за все, милуватися знімками вийде тільки в темних приміщеннях. Управляти Projecteo просто: є кнопка включення, коліщатко для прокрутки зображень і коліщатко для зміни фокусу, пише TechCrunch.

Слід зазначити, що проект користується на Kickstarter популярністю. До завершення збору коштів залишилися ще 33 дні, а розробники притягнули вже більше 18 тисяч доларів.

Пристрій коштує дуже дешево. Для тих, хто зробить передзамовлення через Kickstarter, воно обійдеться всього в 20 доларів. Розробники проекту явно хочуть запрацювати не на продажі самих проекторів, а на друці знімків. Projecteo з’явиться на ринку в грудні або січні. Очевидно, творці пристрою розраховують на те, що їх проектор купуватимуть в якості недорого і оригінального подарунка.

Comments are closed.