HTC розфарбує 5-дюймовий флагман в три кольори

Компанія HTC готує міжнародну версію 5-дюймового смартфону J Butterfly(під такою назвою він вийшов в Японії) і його американського «близнюка» Droid DNA. Як пише GSM Arena з посиланням на інформовані джерела, для усіх інших країн флагманська модель вийде під брендом Deluxe DLX.

Новинка пропонуватиметься в трьох варіантах забарвлення — чорного, білого і коричневого. Інших відомостей про Deluxe не наводиться. Інформатор блогу відмічає, що більше про смартфон стане відомо 6 грудня. Судячи з усього, саме цього числа HTC анонсує новинку.

Начинка Deluxe навряд чи сильно зміниться в порівнянні з Butterfly J, першим смартфоном з Full HD дисплеєм(1920х1080). Число точок на дюйм у ЖК-екрану Droid DNA складає 440 одиниць. Це також найвищий показник серед смартфонів.

Усередині облаштування HTC є процесор Snapdragon S4 з тактовою частотою 1,5 ГГц(такий же є в LG Optimus G і Nexus 4) і 2 ГБ оперативної пам’яті. У апарату є дві камери: 2,1-мп передня і 8-мп задня. Як і Nokia 920, пристрій підтримує технологію безпровідної зарядки.

Droid DNA — модель J Butterfly для американського ринку — поступить в продаж 21 листопада. Ексклюзивним продавцем смартфону стане Verizon. Вартість апарату без прив’язки до оператора складе близько 600 доларів, з дворічним контрактом — 200 доларів. Можна чекати, що за порівнянною ціною Deluxe DLX продаватиметься в Європі і інших країнах.

Comments are closed.