«Айфони» перетворюються на засіб самозахисту

Новий аксесуар для iPhone зможе захистити не лише смартфон, але і його власника. На ринок вийшов чохол для iPhone 4/4S зі вбудованим газовим балончиком — засіб захисту, який завжди буде під рукою.

Коли дочка Худоби Макферсона закінчила школу і відправилася в коледж, дбайливий батько зробив все, щоб упевнитися, що його улюблене дитя буде у безпеці. Знаючи, що молоді люди нікуди не ходять без свого смартфону, він дійшов думки вбудувати перцевий балончик в чохол для iPhone 4. Ідея виявилася вдалою, так що Макферсон вирішив випустити такий чохол на ринок, розповідає Gizmag.

Самі по собі чохли здебільшого дуже звичайні, ніяких особливих «наворотів» в них немає, хоча вони, звичайно, захищають телефон він падінь і подряпин. Єдина відмінність Spraytect від сотень інших чохлів полягає в тому, що в його задню частину вбудований перцевий балончик і спусковий механізм.

Якщо на користувача такого чохла раптом нападуть, він повинен направити задню частину телефону в обличчя злочинця і натиснути на кнопку, після чого в ока нападаючого виплеснеться перцева рідина, що викликає нестерпне паління.

Spraytect доступний в чотирьох кольорах, ціна пристрою складає близько сорока доларів. У комплектацію входить один картрідж перцевого спрея і один картрідж, наповнений водою(він використовується, щоб попрактикувати). Заправити картрідж варто близько 18 доларів.

Слід зазначити, що Spraytect — це не єдиний інструмент самозахисту, заснований на «яблучних» гаджетах. У багатьох інтернет-магазинах продається електрошокер під назвою «iPhone». Цей пристрій копіює дизайн iPhone 4S(хоча воно набагато товще, ніж прототип) і при необхідності вражає супротивника напряжнием в 5 500 вольт.

Comments are closed.