Смартфон Galaxy Premier

Samsung анонсувала 4,65-дюймовий смартфон Galaxy Premier. Новинка успадкувала зовнішній вигляд у флагманського облаштування Galaxy S III, що вийшло в червні. Як повідомляється на сайті компанії, першим Premier з’явиться на російському ринку в листопаді. Потім він буде доступний в Південно-східній Азії, Китаї і Південній Кореї.

Поки лише відома ціна Galaxy Premier на Україні: вона складе 5 тисяч 555 гривен(близько 21 тисячі рублів). У цій країні він вийде до кінця року.

Premier можна назвати «полегшеною» моделлю Galaxy S III. Він обладнаний злегка зменшеним 4,5-дюймовим дисплеєм(проти 4,8 дюйма у флагмана) з дозволом 720х1280 точок, двоядерним процесором TI OMAP 4470(а не 4-ядерним) з тактовою частотою 1,5 ГГц і гігабайтом оперативної пам’яті.

Об’єм місця для зберігання даних складає від 8 до 16 ГБ(розширюється картами пам’яті до 32 гігабайт). Місткість акумулятора — 2100 мАч. Вага — 130 грамів.

Як операційна система використовується Android 4.1(Jelly Bean). Камери в Premier такі ж, як у Galaxy S III : одна 8-мегпиксельная задня c LED- спалахом і підсвічуванням, і друга 1,9-мп передня. З числа вбудованих модулів: Bluetooth, NFC, GPS- навігатор/ГЛОНАСС і Wi — Fi.

Comments are closed.