«Яндекс.Навігатор» попередить про поліцейські камери

«Яндекс» додав на карти додатка «Яндекс.Навігатор» зведення про 5 000 камер фіксації порушень, встановлених на дорогах Росії. Тепер, коли користувач наближається до контрольованої ділянки траси, смартфон попередить його звуковим сигналом.

Компанія відмічає, що після оновлення додатка схеми доріг стали точніше, особливо багато виправлень внесені в московські і санкт-петербурзькі карти. Також розробники додали в програму можливість повідомити про помилково побудований маршрут. «Не дивуйтеся також, якщо при відхиленні від маршруту Навігатор сам попросить вас повідомити про помилку», — пишуть розробники у блозі. Правда, про деякі нещодавно побудовані траси — наприклад, системі естакад в районі Москва-Сити, програма досі не знає.

Також «Яндекс» додала в «Навігатора» нову кнопку для установки «дорожньої події». Тепер повідомляти інших водіїв про аварії, перекриття дороги і інші неприємності буде «простіший і зручніший». Оновлення можна викачати для iOS і Android в App Store і Google Play.

Фактично «Яндекс» планомірно переносить в «Навігатора» функції, що нещодавно з’явився, з існуючого вже декілька років додатка «Яндекс.Карти». Не виключено, що в осяжному майбутньому два застосування стануть єдиним цілим.

Comments are closed.