iPhone 7 і 7 Plus після ремонту можуть втратити важливу особливість

Hi-Tech Mail.Ru розібрав новий iPhone 7 Plus спільно з фахівцем, який більше 10 років займається ремонтом смартфонів. Дослідження показало, що ремонт пристрою може позбавити його найважливішої особливості.

Що станеться
iPhone 7 і 7 Plus отримали корпусу із захистом від води. Вона реалізована за допомогою різних механізмів, клею і ущільнювачів, встановлених всередині корпусу і близько роз’ємів.

Ось як реалізований захист від води в iPhone 7 і iPhone 7 Plus. Наведіть курсор на червону крапку, щоб побачити пояснення
Засновник і головний спеціаліст сервісного центру Tech-Town Олександр Левченко стверджує: спеціально занурювати смартфон в воду не варто. Більш того: Apple попереджає, що з часом якість захисту від води погіршується, і якщо волога потрапить в корпус, випадок визнають негарантійним.
Розбір iPhone 7 і 7 Plus позбавляє пристрої захисту від води
У смартфонах рветься стрічка, якою екран приклеєний до металевого корпусу. Імовірно в офіційному сервісному центрі такої iPhone просто замінять на новий, хоча Apple це не коментує. У неофіційних сервісних центрах заміну на новий гарантовано не виробляють.

Comments are closed.