Xiaomi на CES 2017: безрамковий телевізор товщиною 4,9 мм


Китайський виробник активно починає брати участь в міжнародних виставках. Спочатку — MWC 2016 Барселоні, куди Xiaomi привезла довгоочікуваний флагман Mi5, зараз — CES 2017 і не менш довгоочікуваний Mi Mix в білому кольорі. Такий же безрамковий, керамічний, незвичайний. Але головний анонс — найтонший (4,9 мм) безрамковий телевізор Mi TV 4.

Xiaomi Mi TV 4 володіє майже невидимої рамкою в порівнянні зі звичайними телевізорами, а товщина становить 4,9 мм: менше, ніж звичайний сучасний смартфон.

Цікава модульна конструкція: на відміну від інших вендорів, Xiaomi пропонує материнську плату і блок аудіо, роз’єми та інше в окремому Mi TV Bar. Це означає, що якщо ви захочете зробити апдейт вже наявного у вас телевізора (додати потужності процесора, портів чи іншу функціональність нового покоління), досить придбати новий TV Bar, а не купувати новий телевізор. Вартість такої заміни становить лише 20% від ціни телевізора.

Ще одна особливість — з’єднання Mi TV Bar з телевізором єдиним проводом, а вся периферія може підключатися вже до TV Bar. Уникнути плутанини проводів під телевізором тепер дуже легко.

Звичайно, підтримуються фірмові фішки Xiaomi: сумісність з екосистемою додатків і контенту, аудіосистемою, є і Dolby Atmos.
Але найприємніше — ціни. Менш 2000 $ за топову 65-дюймову модель в комплекті з аудіобаром і менш як 1500 $ за 55 дюймів.

Comments are closed.