Якими стануть найпотужніші комп’ютери 2017 роки? Нове покоління процесорів

На виставці CES 2017 Intel представила нове, сьоме покоління процесорів Intel Core. Вище продуктивність, особливо при роботі з графікою якості 4K UHD, новий рівень безпеки, повноцінна робота з віртуальною реальністю і іграми і багато іншого.

Як заявили представники компанії, процесори підвищили якість самого важливого: продуктивності, швидкості роботи, безпеки, роботи акумулятора і так далі. Пройдемося докладніше по поліпшень.

Поліпшення продуктивності. Найважливіша частина, з огляду на постійно зростаючі обсяги контенту, графіки та вимог в іграх. У деяких випадках приріст продуктивності нового покоління Intel Core виражається двозначним числом. Наприклад, приріст мпроізводітельності ігрових ноутбуків складе близько 20%, настільних ПК — 25%. При роботі з відео і контентом в форматі 4K можна очікувати збільшення продуктивності ноутбуків на 65%.
Час роботи. Intel обіцяє, що нові комп’ютери зможуть пропрацювати на одному заряді акумулятора в середньому до 10 годин. Все залежить і від апаратних нововведень виробників ПК, так що це середня цифра, яку Intel озвучує як рекомендовану. І цей час роботи — з урахуванням збільшеної на 65% продуктивності нових комп’ютерів в порівнянні з п’ятирічними ПК.
Підвищення безпеки. У процесорах 7 th Gen Intel Core і Intel Xeon опрацьовані додаткові технології захисту, включаючи двухфакторную аутентифікацію. Для користувачів це дозволить спростити процедуру генерації і запам’ятовування паролів.
Робота з даними в 4K UHD. Медіа-файли в такій якості не втратять у високій якості під час стриммингу або перегляду відео в онлайн-кінотеатрах.
Робота з контентом. 7th Gen Intel Core процесори з Intel HD7 і Intel Iris Plus Graphics7 дозволяють ноутбуків створювати, обробляти і ділитися 360-градусним 4K UHD відео одночасно з передачею 4К відео по кабелю через Thunderbolt 3.
Доповнена реальність і гри. Тренд 2017 року — віртуальна реальність. Для передачі величезних обсягів даних в реальному часі потрібна хороша продуктивність, так що нове покоління процесорів відмінно справляється з вимогливими іграми і підключенням апаратури для доповненої реальності.

На виставці CES 2017 віртуальної реальності приділено особливе місце. CEO Intel Brian Krzanich показав, як рішення Intel працюють з віртуальною реальністю, в іграх, в роботі, в реальному часі без затримок і проблем. Так що з розвитком апаратної бази контенту для віртуальної реальності буде ставати все більше.

Comments are closed.