Як правильно садити в lechuza?

 

З lechuza ви завжди зможете знайти кашпо яке вам до душі:
Незалежно від того, розмістите ви рослини в приміщенні або зовні — ви зможете знайти кашпо LECHUZA будь-яких форм, розмірів і кольорів!

Як правильно садити в lechuza?

Як посадити рослини,
використовуючи систему LECHUZA?

Частина перша: набір All-in-One

Все кашпо LECHUZA є частиною набору All-in-One. Залежно від моделі, кожен набір включає в себе кашпо LECHUZA, сепаратор LECHUZA і систему автополиву (включаючи необхідну кількість субстрату).
Єдине, що вам необхідно для завершення процесу посадки — грунт або додаткові обсяги субстрату (Настільні кашпо є винятком: кожне з них поставляється з достатньою кількістю субстрату, щоб посадити рослину).

Частина друга: буферний шар

Помістіть субстрат LECHUZA-PON з комплекту в сепаратор, встановлений в кашпо. Це важливо, оскільки дозволить в подальшому забезпечить рослина необхідною кількістю води з резервуара кашпо.

Частина третя: Посадка

Потім просто додайте необхідну кількість грунту або посадкового субстрату LECHUZA PON, помістіть рослина в кашпо і заповніть його грунтом або субстратом PON.

Як мені поливати і підживлювати

Поливайте рослини зверху, по поверхні грунту протягом перших тижнів, поки коріння не досягнуть резервуара з водою (фаза вростання). Протягом цього часу ви можете перевіряти грунт або субстрат LECHUZA-PON, щоб переконатися, що він вологий. Якщо він сухий — ви можете поливати.

Тест: Через кілька тижнів ви можете заповнити резервуар з водою наполовину. Якщо індикатор рівня води знизиться в найближчі дні, коріння досягли резервуара. Заповніть резервуар до максимальної позначки. Тепер LECHUZA піклується про ваші рослини.

Як тільки індикатор досягне мінімальної позначки, ви не зобов’язані негайно поливати рослину. Субстрат все ще вологий.

Будьте обережні: Дотримуйтесь «суху фазу»! Вона різна для кожної рослини і залежить від наступних факторів: вид і сорт рослини, розташування кашпо, необхідна вологість повітря і кількість води, температурні умови і вимоги до субстрату. Ми рекомендуємо «суху фазу» тривалістю 2-10 днів, для рослин на зразок кактусів, її потрібно продовжити.

Як мені пересадити рослину,
коли воно виросте?

У LECHUZA надётся ідеальне кашпо для рослин будь-якого розміру — вам залишається тільки пересадка!Видаліть рослина з кашпо.Еслі коріння проросли через дно сепаратора, видаліть рослина одним різким рухом. Ви також можете підрізати кінчики коренів, які проросли через сепаратор. Ці дії допоможуть вам омолодити рослину і стимулювати подальший ріст кореневої системи. Коріння можуть повністю перерости сапаратор.

В цьому випадку ви можете видалити весь кореневий кому разом з сепаратором і перемістити в кашпо LECHUZA на кілька розмірів більше.

При відвідуванні нашого онлайн-магазина ви знайдете точний обсяг кожного кашпо LECHUZA і зможете знайти відповідний для вашого рослини!

Comments are closed.