Струмові кліщі(токовые клещи)— де можна вигідно купити в інтернеті

Струмові кліщі — практичне придбання для побуту і професійного використання! Асортимент струмових кліщів дозволяє підібрати обладнання з потрібними параметрами і функціоналом. За допомогою такого винаходу Ви без проблем виміряєте постійний або змінний струм що протікає по провідникам, без розриву електричного кола. Струмові кліщі дозволять контролювати силу електроенергії при роботі різного побутового обладнання. Такий прилад є в резервуарі електрика, і займає друге місце за популярністю, поступаючись лише мультиметру. Правда, якісні струмові кліщі часом не вимагають використання аби-якого іншого обладнання. Їх буде цілком достатньо, як для професіонала, таки і для любителя в побутовому використанні.

Струмові кліщі(токовые клещи)— де можна вигідно купити в інтернеті

Класична конструкція струмовимірювальних кліщів виглядає наступним чином:
магнітопровід;
кнопка для розкриття магнітопроводу;
перемикач вимірювань;
дисплей;
гнізда для підключення щупів;
кнопка для збереження результатів вимірювань.

Де можна вигідно купити струмові кліщі

Тільки тут: токовые клещи интернет магазин. Ви можете придбати струмові кліщі змінного або постійного струму. Кліщі струмові постійного струму були розроблені на основі ефекту Холла, який означає зміну напруги магнітного поля в провіднику, крізь який протікає струм.
Також Ви можете купити портативне обладнання, яке крім постійного струму зможе вимірювати величини змінної напруги, опір, відносну шпаруватість і т.д.

Універсальний портативний пристрій в вищенаведеному інтернет-магазині має мінімальну вартість. Тут пропонують багатофункціональне обладнання за ціною виробника. Низька ціна не впливає на якість.

З використанням портативного обладнання, Ви можете використовувати наступний функціонал:
Вимірювання постійного і змінного напруги.
Вимірювання частоти.
Вимірювання опору.
Перевірка діодів.
Відносні вимірювання.

І це далеко не весь функціонал. Ви можете купити струмові кліщі Digital, а також обладнання компанії Unit. Якість струмових кліщів Digital і Unit відповідає європейським стандартам і дозволяє отримати весь необхідний функціонал на професійному рівні.
Доставка здійснюється по Києву та Україні. Мінімальні терміни очікування замовлення дозволять швидко отримати обладнання та переконатися в його якості на власному досвіді.

Comments are closed.