Компанія Innocent Solutions — об’єднання професіоналів у сфері патентування, дизайну, технології і юриспруденції

Компанія Innocent Solutions — це насправді професійне об’єднання провідних фахівців в області патентування, дизайну, новітніх технології і юриспруденції. Офіційний сайт ви знайдете за посиланням: ссылка.

Мета роботи організації — якісна і професійна підтримка нового бізнесу, а також просвітницька діяльність в області інтелектуальної власності та стимуляція науково-технічного процесу в Україні, укупі з захистом бізнесу від зазіхань сторонніх конкурентів. Співробітники компанії Innocent Solutions мають багаторічний досвід роботи в сфері захисту інтелектуальної власності і сфері юриспруденції (в тому числі, в структурі ДП Укрпатент), що гарантує клієнтам якісне консультування з усіх питань і отримання професійних послуг на вищому європейському рівні, по вартості, яка приємно здивує кожного.

Компанія Innocent Solutions - об'єднання професіоналів у сфері патентування, дизайну, технології і юриспруденції

Компанія Innocent Solutions, доведе що є вихід навіть з самої безнадійної ситуації і ви без сумніву залишитеся задоволені результатом роботи!

Компанія Innocent Solutions допоможе вам без проблем зайняти свою нішу і надійно в ній укріпитися, щоб бути принаймі на один крок попереду своїх найближчих конкурентів.

Центр юридичного захисту і консультації дозволить громадянам звернутися за допомогою у вирішенні своїх споживчих, сімейних, бізнес і арбітражних проблем, а також майнових і житлових спорів. Часті зміни українського законодавства і велика кількість юридичних тонкощів, часто викликають у людей плутанину і відчуття повної розгубленості. Місія даного центру правового захисту — вказати людям грамотну юридичну відповідь на їхні запитання і допомогти добитися сприятливого вирішення справи в найскладніших випадках.

Компанія готова надати допомогу за напрямками:

Питання спадщини.
Житлові питання.
Трудове право.
Захист прав споживачів.
Земельні питання.
Автоюрист.
Страхові суперечки

Звернувшись в компанію Innocent Solutions, ви отримаєте грамотну відповідь вже в день звернення. Вся інформація повністю конфіденційна, а кожне питання аналізується юристом. Крім того, тут вам підготують необхідний пакет документів на підставі введених вами даних.

Завдяки сучасним можливостям сервісу, ви зможете отримати пакет необхідних документів на свою електронну пошту, вказану при заповненні, протягом одного дня.

Comments are closed.