iPhone 8: відкрили нові подробиці

У мережі з’явилися фото компонентів пристрою прямо з заводу Foxconn. Також в процесі вивчення прошивки розумної колонки Home Pod програмістам стало відомо, що функція розпізнавання особи в iPhone буде працювати навіть якщо апарат просто лежить на столі.

Розблокування по-новому

«Com.apple.accessibility.resting.pearl.unlock» — ця строчка коду навела програмістів на думку про те, що розблокування за допомогою біометричного аналізу особи може проводитися навіть якщо iPhone 8 лежатиме на столі ( «resting»).
Також перевагою нової технології розблокування стане швидкість роботи і неймовірно висока точність — розблокування відбуватиметься за лічені мілісекунди. При цьому якщо функція помітить «незареєстровану особа», то вона автоматично заблокує апарат.

Зарядка і екран

Як ми вже знаємо, Apple запустила масове виробництво iPhone 8 , і з заводу Foxconn, який виробляє новий «яблучний» флагман, почали надходити перші фото компонентів. Ось, наприклад, схема розміщення бездротової зарядки, яка буде складатися з двох тонких шарів текстоліту:

Ілюстрації вікон нового пристрою підтверджують всі попередні витоку. У ньому є виріз під динамік, камеру, а також сканери райдужної оболонки ока і особи:

Коли вийде?

Нагадаємо, що iPhone 8, а також iPhone 7s і 7s Plus повинні представити восени . Однак це буде саме публічна презентація, після якої пристрій може вийти через місяць-другий.

Comments are closed.