Купуйте кондиціонери Тосот в інтернет-магазині Тріатек

Купуйте кондиціонери Тосот в інтернет-магазині ТріатекНа якість повітря в приміщенні впливає величезна кількість таких факторів, як розташування об’єкта та його специфіка експлуатація, кількість і ширина вікон, людський фактор та ін. Щоб забезпечити гідний мікроклімат, потрібна відповідна кліматична техніка, яка б враховувала всі особливості будівлі. У лінійці обладнання компанії Tosot можна підібрати кондиціонер Tosot, що задовольняє всім параметрам, вимогам і гаманцю.

Для всіх завдань одне рішення — Tosot

Актуальну ціну можна завжди дізнатися на офіційному сайті інтернет-магазину за посиланням: тосот кондиционеры цена. Завдяки величезному вибору можна знайти інженерне рішення, яке б відповідало потоку людей, наявності техніки, освітленню, опаленню та інших факторів.

В каталозі знайдеться достатньо варіантів:

  • Побутові спліт-системи — це унікальна не лише за зовнішніми даними, але і за технічними можливостями техніка, що володіє можливістю працювати в режимі охолодження при зовнішній температурі 30 градусів.
  • Настінні кабінетні — здатні крім охолодження / нагріву здійснювати очищення повітря і самоочищатися.
  • Касетні спліт-системи — направляють підготовлене повітря в 4-х напрямках і здатні обробляти величезні площі магазинів, офісів.
  • Напольно-стельові — направляють повітря як уздовж стелі, так уздовж стіни вгору, не створюючи відчуття протягу.

Всі моделі проходять європейську сертифікацію з безпеки, охорони навколишнього середовища.

Відмінності кондиціонерів

Одна з важливих відмінностей, яку мають будь-який кондиціонер Тосот, полягає в індивідуальності виробництва. Компанія випускає різні серії для конкретних країн, що дозволяє техніці повністю бути адаптованою під певні кліматичні умови регіонів (наприклад, критична спека влітку, підвищена вологість восени і морози взимку).

Чи не менше радує покупців на Тосот ціна кондиціонерів. Ціновий фактор прийнятний завдяки наявності у компанії власної виробничої бази з випуску двигунів вентиляторів, компресорів, плат, теплообмінників та інших основних вузлів системи.

Щоб домогтися поліпшених показників зволоженості повітряних мас в закритому просторі, їх комфортної температури, комфортної обстановки, компанія ТріаТек рекомендує придбати кондиціонер Tosot. Консультанти підберуть підходящий варіант після оцінки об’єкта, а фахівці-монтажники зроблять правильну установку обладнання.

Comments are closed.