Belkin показала перші аксесуари для iPhone 5

У вересні Apple змінила 30-штирьковий док-роз’єм в iPhone на компактніший, і назвала його Lightning. Першою команией, що отримала дозвіл на виробництво відповідних до нього аксесуарів, стала Belkin. Вона представила Lightning- сумісну автомобільну зарядку і пристрій для синхронізації.

Автомобільна зарядка Belkin Car Charger продаватиметься за ціною близько 30 доларів. зарядний пристрій 10-вата зможе забезпечувати харчуванням будь-які «яблучні» гаджети з Lightning- коннектором: iPhone 5, iPad mini, iPod touch 5G, iPod nano 7G і iPad четвертого покоління. У зарядку вбудований захист від перенапруження, пише Gizmag.

Інший аксесуар, док-станція Belkin Charge + Sync Dock, сумісний тільки з iPhone 5. Він служить в якості зручної подставки-подзарядника для «айфону». Станція зроблена із забарвленого алюмінію і має роз’єм для підключення навушників або колонок. Новинка також коштує близько 30 доларів.

Пристрої поки що не з’явилися у продажу, проте на сайті компанії вже зараз можна зробити передзамовлення. Очікується, що аксесуари з’являться в магазинах до 15 листопада. Слід зазначити, що в 2003 році саме Belkin стала першою компанією, яка представила аксесуари для iPhone з 30-штирьковим коннектором.

Comments are closed.