Apple заборонить «неправильні» смайлики

У iOS 6 з’явилося немало нововведень. Окрім власного картографічного сервісу, Apple вбудувала в операційну систему розширений набір смайликов Emoji. Після оновлення компанія вирішила позбавитися від сторонніх застосувань, що надають доступ до цих символів.

Як відмічає MacRumors, розробники додатків з «неправильними», на думку Apple, смайликами отримали поштою лист наступного змісту :

» Здрастуйте, ХХХ

Ми повідомляємо про те, що ваше застосування було видалене з App Store, оскільки магазин більше не потребує розблокування смайликов Emoji. iOS 6 відтепер підтримує Emoji, тому програма більше не відповідає офіційному положенню App Store Review Guidelines і потрапляє в наступну категорію додатків, що підлягають видаленню :

«2.12. Даремні застосування, або веб-сторінки, зроблені у вигляді додатка».

Якщо у вас є які-небудь питання з приводу видалення додатків, зв’яжіться з нами за адресою appreview@apple.com. Не забудьте вказати в повідомленні App ID і його назва.

Спасибі вам, бажаємо удачі

App Review»

Розробники виявилися обурені поведінкою Apple. За їх словами, компанія видаляє будь-які застосування, що містять смайлики Emoji, а не тільки ті, єдина функція яких — активація цих символів. Розробники стверджують, що їх застосування корисні і надають функціональність, яка відсутня в iOS 6.

Comments are closed.