Microsoft готує ігровий планшет

Microsoft готує 7-дюймовий планшетник, призначений для відеоігор. Як пише The Verge з посиланням на «численні джерела, знайомі з планами компанії», йдеться про різновид Surface, адаптований для ігрової консолі Xbox.

За відомостями блогу, до комплектації «Xbox Surface» увійдуть HD- екран з діагоналлю 7 дюймів(1280х720 точок), процесор на архітектурі ARM, 288 мегабайт оперативної пам’яті, Wi — Fi і Bluetooth, чотири порти USB 3.0. Планшетник працюватиме на малому ядрі Windows, а не на повноцінній версії ОС, як 10-дюймовий Surface.

Як відмітили джерела The Verge, виробництвом пристрою займуться такі компанії, як Pegatron або Foxconn. Складання проходитиме по тому ж «секретному техпроцессу», що і у випадку з Surface. Вихід планшетника, як і консолі Xbox наступного покоління, очікується в 2013 році.

Зараз, пише блог, Microsoft веде роботу на «Xbox Surface» у своєму офісі в Кремнієвій долині. На користь цього говорить і те, що компанія закрила декілька будівель, пов’язаних з розробкою Xbox, і обмежила персоналу до них доступ.

Comments are closed.