«Електронний шукач» знайде втрачені предмети

Деякі люди постійно втрачають удома свої ключі, телефон, паспорт або інші предмети. Пошуки бувають довгими і дратівливими. Прилад Gadget Hound дозволить покінчити з цим.

Новий гаджет робить те ж саме, що натренований на пошук предметів собака. Система є портативним передавачем і декількома крихітними приймачами. Користувач наклеює приймачі на потрібні предмети. У разі, якщо річ загубиться, її можна буде знайти по видаваному наклейкою пронизливому звуковому сигналу.

Пристрій поставляється в двох версіях: з чотирма і з шістьма приймачами, кожен з яких пов’язаний з певною кнопкою на передавачі. Gadget Hound здатний знаходити предмети, які знаходяться на відстані до 280 метрів від передавача. Радіосигнал проходить крізь стіни і крізь підлогу.

Пристрій з’явиться на ринку вже цієї зими. Зараз можна зробити передзамовлення на сайті соціальних інвестицій Indiegogo(аналог Kickstarter). За 79 доларів користувач отримає двокнопочну міні-версію гаджета, здатну шукати дві речі, за 99 доларів — чотирьохкнопкову, а за 129 — шестикнопкову.

Comments are closed.