Вийшла Angry Birds про птиц-джедаев

Фінська Rovio випустила сьогодні новий ігровий проект про «злих пташок». У нім традиційна стрільба з рогатки відбувається у світі «Зоряних воєн», а птахи і свині приміряли на себе образи персонажів фантастичної саги. Критики пишуть, що Angry Birds Star Wars — мало не краща гра в серії.

Проект поєднав в собі кращі напрацювання попередніх частин Angry Birds. Основа геймплея залишилася незмінною: гравцеві пропонується запускати пташок з рогатки. Як і в Angry Birds Space, в новому проекті велика увага приділена фізиці гравітаційних полів. Крім того, пташки навчилися вправно орудувати лазерними мечами, джедайскими надздібностями і бластерами, не залишилися беззбройними і свині. Нововведення зробили гру захоплююче і простіше. Це дозволить Rovio притягнути до Angry Birds нових гравців, відмічає The Guardian.

Місцями битви «злих пташок» із заклятими ворогами стануть відомі по фільмах локації, приміром, планети Татуин, Хот і Дагоба. Битви проходитимуть і в космосі. Rovio стверджує, що гравці зможуть розблоковувати бонусні рівні, в яких з’являться такі персонажі зоряної саги як робот R2, — D2 і його антропоморфний соратник C — 3PO.

Починаючи з сьогоднішнього дня гра доступна для скачування для iOS, Android, Windows Phone, Mac, і ОС сімейства Windows, включаючи спеціальну версію для Windows 8.

Перша гра про «злих пташок» вийшла в 2009 році. Зараз Angry Birds — одна з найуспішніших мобільних ігрових серій. Герої проекту перенесені на майки і футболки, чохли для телефонів, банки з напоями, обгортки шоколадок. Вже в найближчому майбутньому планується створити мультсеріал про пригоди пташок. Великою популярністю користуються плюшеві іграшки з героями серії(до речі, іграшки за мотивами Angry Birds Star Wars вже поступили в продаж).

Comments are closed.