Skype підтримає стартапи і малий бізнес

Microsoft, що володіє сервісом VoIP- телефонії Skype, запустила соціальну мережу Skype in the Workspace(SITW). За допомогою нового сайту невеликі компанії, використовуючи відеочат, зможуть просувати продукти і послуги, а також зв’язуватися зі своїми партнерами і потенційними клієнтами.

Соцсеть доступна безкоштовно. У ній вже зареєстровані близько 500 малих підприємств, говориться в прес-релізі Microsoft. Мета SITW — показати стартапам, невеликим компаніям і підприємцям, як за допомогою Skype вони зможуть збільшити продажі, знайти нових клієнтів і проконсультуватися з експертами.

Зайшовши в SITW, вказавши свій аккаунт в Skype або LinkedIn, представники компаній зможуть публікувати в соцсети запрошення для потенційних клієнтів, які хочуть дізнатися більше про їх бізнес, і відповідати на питання по відеозв’язку. Цікавими пропозиціями користувачі можуть поділитися в Facebook, LinkedIn і Twitter.

Skype належить Microsoft з жовтня 2011 року. За відеочат компанія Стіва Балмера віддала 8,5 мільярда доларів. Раніше цього тижня Microsoft заявила про закриття IM- сервісу Windows Live Messenger(WLM). Служба для миттєвого обміну повідомленнями припинить роботу з наступного року, а частина її функцій перейде до Skype.

Comments are closed.