Internet Explorer 10 для Windows 7 вийде сьогодні

Попередня версія браузеру Internet Explorer 10 для операційної системи Windows 7 вийде сьогодні, 13 листопада. Як пише китайський блог iFanr, таку дату назвав директор по маркетингу IE Роджер Каприотти, виступаючи на прес-конференції в Пекіні. Представники Microsoft цю інформацію не підтвердили, заявивши, компанія не коментує чутки.

Про те, що превью-версия IE10 для Windows 7 вийде в середині листопада, Microsoft заявила минулого місяця, але не уточнила конкретну дату. Коли буде випущена остаточна версія браузеру для «сімки», невідомо. Виходячи з чуток, її релиз відбудеться у кінці квітня 2013 року.

Першим IE10 з’явився в операційній системі Windows 8(і її «планшетному» різновиду RT), що поступила в продаж 26 жовтня. Браузер також буде перенесений на мобільну платформу Windows Phone 8. Старі десктопні «осі» — Windows Vista і XP — він підтримувати не буде.

Відомо, що IE10 для Windows 7 поставлятиметься з функцією Do Not Track(DNT), що оповіщає сайти про небажання користувача, щоб його дії відстежувалися. Вона буде включена за умовчанням. У комплект редакції браузеру для Windows 7, проте, не увійде мультимедійний плагін Adobe Flash.

Час, коли стане доступна попередня версія IE10, невідомий. Швидше за все, програму можна буде викачати або в «Центрі завантажень», або на сайті Microsoft.

Comments are closed.