HTC представила недорогий, але потужний Desire SV

Дві сим-карти, великий екран, продуктивний двоядерний процесор і доступна ціна — ось головні особливості Android- смартфону HTC Desire SV.

По дизайну апарат нагадує попередні моделі среднебюджетной лінійки Desire. При цьому смартфон оснащений просторим 4,3-дюймовим екраном Super LCD 2 з дозволом 800 на 480 точок. Дисплей захищений високоміцним склом Gorilla Glass 2.

Усередині у апарату двоядерний процесор Snapdragon S4 від Qualcomm з частотою 1 ГГц. Хоча це і не максимальне по продуктивності на сьогодні рішення, він повинно із запасом вистачити для переважної більшості «смартфонних» завдань. У пристрою 768 мегабайт оперативної пам’яті і 4 гігабайти пам’яті для зберігання даних. За бажання цей об’єм можна розширити, купивши додаткову карту стандарту microSD.

Камера у апарату восьмимегапиксельная, правда, записувати відео високого розділення він не уміє, тільки WVGA. Зате спалах автоматично підлаштовує яскравість залежно від відстані до об’єкту, щоб фотографії не вийшли пересвеченними або, навпаки, занадто темними.

Розміри апарату 130 на 68 на 10,7 мм, вагу — 131 грам. Операційна система — Android 4.0(IceCream Sandwich) . Чи планується оновлювати прошивку до Jelly Bean(4.1 або 4.2), не повідомляється. HTC Desire SV поступить в продаж в Росії у кінці листопада за ціною 14 990 рублів.

Comments are closed.