Twitter став схожим на Instagram

Сервіс мікроблогів Twitter став більше «візуальним», запозичивши деякі елементи оформлення у Instagram і Facebook. Найпомітнішою з нових функцій стала поява сітки з фотографій і відео на пошуковій сторінці. Якщо ви шукаєте людини, події або хештег, блок відобразитися над результатами пошуку.

Інше нововведення — миттєвий перегляд фотографій на мобільних пристроях. Раніше, якщо до твиту був прив’язаний знімок, користувачі клієнтів на iPhone або Android- смартфонах могли побачити його в повнорозмірну версію тільки після натиснення. Тепер вона показується прямо в стрічці, говориться у блозі компанії.

До іншої важливої зміни відноситься можливість прямо з сайту відправити твит на електронну пошту користувача, який не зареєстрований в Twitter. Разом з цим, в мобільній версії сервісу уперше з’явилася підтримка «мультимедійних» твитов з передпереглядом статей, фотографіями, аудіо — і відеороликами.

Як відмічає CNET, не усі нові функції працюють як годиться. Приміром, утримування картинок на пошуковій сторінці не завжди відповідає запиту, а передперегляд зображень на смартфонах може працювати некоректно.

Comments are closed.