Apple запатентувала перегортання сторінок

Apple отримала виняткові права на ефект віртуального «перегортання» сторінок. Виробник iPhone і iPad вважає свій метод унікальним із-за особливого типу анімації, який не могли створити інші розробники у своїх застосуваннях. Патент на «винахід» компанії Тіма Кука видало Бюро США по патентах і товарних знаках(USPTO).

До документу із заголовком «Дисплей або його частина з анімованим графічним інтерфейсом користувача», розміщеному на сайті відомства, Apple прикріпила три ілюстрації. На них показано, як саме перевертається сторінка: спочатку з відігнутим куточком, потім наполовину і, нарешті, повністю. При цьому «книга» сильно нагадує читалку iBooks для iOS- пристроїв.

Окрім перегортання сторінок, тільки минулого тижня Apple отримала права на 37 інших технологій, пише The New York Times. Про деяких з них писали Звістці.Хайтек: це спосіб масштабування контенту, який міняється динамічно залежно від відстані до очей користувача, і навушники із зовнішнім динаміком.

Останнім часом Apple патентує все що можна, щоб при першій-ліпшій можливості подати до суду на порушника. Раніше компанія залишила за собою права на іконку плеєра у виді музичний ноти, упаковку смартфону iPhone, а також скляні сходи у своїх роздрібних магазинах.

Comments are closed.