YouTube для телевізорів став ще зручніший

YouTube для телевізорів став ще зручніший

З недавнього часу якщо кликнути по відео на YouTube правою кнопкою миші і вибрати пункт «спливаюче вікно», можна насолодитися незвичайним інтерфейсом, оптимізованим для телевізорів. У нього додані нові кнопки для зупинки відео, пошуку роликів і відвідування візуальної домашньої сторінки.

Щоб перейти до перегляду категорій(спорт, гумор, наука, новини, музика і так далі), треба натиснути кнопку Home, або використати клавішу G. Для перемикання між категоріями і роликами можна використати клавіші із стрілками, а щоб повернутися до попереднього екрану, досить натиснути Esc.

Нова версія YouTube замінила собою сервіс Leanback, перетворюючий відеохостинг в подібність телеканалу, що безперервно транслює ролики із заданої категорії.

Також YouTube спростив синхронізацію смартфону із смарт-телевизорами і приставками. Користувачеві досить відкрити додаток YouTube на телевізорі або Xbox 360 і скопіювати код із спеціального розділу, потім відкрити додаток YouTube на Android- смартфоні, знайти в опціях розділ «додати телевізор» і ввести код. Після цього користувач зможе управляти відтворенням відео прямо із смартфону: зупиняти і поновлювати ролик, додавати відео в чергу, перемикатися на наступне відео, змінювати гучність і так далі.

Comments are closed.