У флагманів Samsung з’являться «квіткові» варіанти

Samsung серйозно взялася за «розфарбовування» своїх смартфонів. Раніше повідомлялося, що компанія готує нові колірні рішення для Galaxy Note II і Galaxy S III Mini. Проте, як виявилося, корейці збираються обдарувати кольорами ще і Galaxy S III, Galaxy S Duos, Galaxy Ace 2 і Galaxy Ace Duos.

Мабуть, нові версії цих телефонів з’являться на ринку вже в січні, ставши продовженням лінійки La Fleur. Для тих, хто не в курсі, La Fleur — це серія смартфонів Samsung, орієнтованих на жіночу аудиторію. Вони випускаються в м’якій колірній гаммі і мають у своєму оформленні квітковий орнамент.

Як пише Unwired View, «жіночі» версії Galaxy S III, Galaxy S Duos, Galaxy Ace 2 і Galaxy Ace Duos будуть доступні у більшості країн. Правда, ні точна дата запуску, ні вартість доки не відомі.

Samsung Galaxy S III продається в шести колірних варіантах, «квіткова» версія стане сьома. Подивитися, як вона виглядає, можна на ілюстрації до замітки. Відмітно, що Samsung збиралася зробити La Fleur версію і для планшета Galaxy Tab 2.7.0, проте відмовилася від цієї ідеї.

Comments are closed.